Kahve falında birine beyaz peçete vermek

Kahve falında birine beyaz peçete vermek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine beyaz peçete vermek gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında birine beyaz peçete vermek anne babaya müjde verileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz peçete vermek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt peçete görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz peçete görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt peçete görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel peçete görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine peçete vermek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında siyah peçete görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir