AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül verdiğini görmek

Kahve falında gül verdiğini görmek

Kahve falında gül verdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, aralarından su sızmayacağına, durulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gül verdiğini gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında birinin kırmızı gül verdiğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gül verdiğini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül verdiğini görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin gül verdiğini görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Kahve falında can verdiğini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir