Kahve falında geriye bakmak

Kahve falında geriye bakmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında geriye bakmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında geriye bakmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı geri görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin geri geldiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işyerini kapatacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği geri vermek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çalınan parayı geri almak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emaneti geri vermek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saati geri almak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir