AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine baklava vermek

Kahve falında birine baklava vermek

Kahve falında birine baklava vermek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, maddi gücünün artacağına, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında birine baklava vermek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çok baklava görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birinin baklava yediğini görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek dilediği gibi harcama yapacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine baklava vermek kendisine olan özgüveninin de artacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş baklava görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurmalı baklava yemek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yemek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir