AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden altın kolye almak

Kahve falında birinden altın kolye almak

Kahve falında birinden altın kolye almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden altın kolye almak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olanakları doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında altın kolye saklamak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine altın kolye vermek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye ve yüzük görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye kırıldığını görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında incili altın kolye görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolyeler takmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir