AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne topladığını görmek

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne topladığını gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, her nimetin lezzetine varacağına inanılır.

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına tabir olunur.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, isteklerin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında toplu iğne toplamak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, sözünde duracağına inanılır.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden toplu iğne almak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne çıkarmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne bulmak alkış alacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir