AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden terlik hediye almak

Kahve falında birinden terlik hediye almak

Kahve falında birinden terlik hediye almak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarının son bulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden terlik hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında birinden terlik hediye almak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye terlik görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlik hediye vermek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında terlik hediye almak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hediye terlik almak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında takunya terlik görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir