AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye terlik görmek

Kahve falında hediye terlik görmek

Kahve falında hediye terlik görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bahtın açılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, büyük paralara sahip olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye terlik gördüyseniz:

  • Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir.

Kahve falında terlik hediye almak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hediye terlik almak hayatının güzelleşeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye terlik görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında terlik hediye vermek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden terlik hediye almak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birine terlik vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir