AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla evli olduğunu görmek

Kahve falında akrabayla evli olduğunu görmek

Kahve falında akrabayla evli olduğunu görmek her daim temkinli olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, fırsatların heba edileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Kahve falında evli akraba görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla evli olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlenmek bedeninin şifaya kavuşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin evlendiğini görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle evli olduğunu görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli görünmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir