AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden odun almak

Kahve falında birinden odun almak

Kahve falında birinden odun almak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hayırlı günlerin geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden odun almak gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında odun parçası görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında odun parçası toplamak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük odun görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet eder.

Kahve falında odunluk temizlemek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında odun parçası yemek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ata odun yüklemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun dizmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir