AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz ve nane görmek

Kahve falında maydanoz ve nane görmek

Kahve falında maydanoz ve nane görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yaklaşan güzel günlere, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında maydanoz ve nane gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Kahve falında maydanoz nane görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında nane maydanoz görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz ve nane görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında nane maydanoz ekmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında nane şekeri görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında naneli sigara görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane yemek görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir