AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden küpe aldığını görmek

Kahve falında birinden küpe aldığını görmek

Kahve falında birinden küpe aldığını görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinden küpe aldığını gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın küpe aldığını görmek güven kaybına uğrayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında küpe satın aldığını görmek ancak yılmayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küpe aldığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına inanılır.

Kahve falında birinden küpe aldığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında küpe çiçeği görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Kahve falında buruna küpe takmak endişe verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir