AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe çiçeği görmek

Kahve falında küpe çiçeği görmek

Kahve falında küpe çiçeği görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında küpe çiçeği gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında küpe çiçeği görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küpeli çiçeği görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında küpeleri kaybetmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Kahve falında küpe hediye almak can sıkıcı haberler işiteceğinize, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde küpe bulmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir