AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe aldığını görmek

Kahve falında küpe aldığını görmek

Kahve falında küpe aldığını görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpe aldığını gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında küpe aldığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinden küpe aldığını görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek zararının büyük olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe aldığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe satın aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpesini kaybetmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında küpe yapmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, geçim derdi yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir