AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kolye hediye almak

Kahve falında birinden kolye hediye almak

Kahve falında birinden kolye hediye almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kötü durumlara düşeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolye hediye edildiğini görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, karlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kolye hediye etmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Kahve falında birinden kolye hediye almak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında mavi kolye hediye almak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye hediye almak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye hediye almak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir