AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye hediye etmek

Kahve falında kolye hediye etmek

Kahve falında kolye hediye etmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, zaferlere doymayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, imkânların günden güne azalacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Kahve falında hediye kolye aldığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, borca batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek işlerinin günden güne açılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında birinden kolye hediye almak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birisinden altın kolye hediye almak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolye hediye almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye kolye almak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye hediye edildiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir