AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek

Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek

Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan kolyeyi gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan kolyeyi bulmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye kaybettiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin altını bulmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üzerinde kaymak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayakkabı kaybettiğini görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızakla kaydığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden kaymak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir