Kahve falında kolye verdiğini görmek

Kahve falında kolye verdiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye verdiğini gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında kolye verdiğini görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arabama zarar verdiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elbise verdiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir verdiğini görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı verdiğini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin süt verdiğini görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek verdiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit verdiğini görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir