AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saati hediye almak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye etmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kol saati hediye almak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet eder.

Kahve falında hediye kol saati almak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir