Kahve falında birinden kalem almak

Kahve falında birinden kalem almak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kalem almak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında kontrol kalemi görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kalemi almak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaleminin kırıldığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalem fırlatmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında kalem kapağı görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir