AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, borçlarının çoğalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Kahve falında kırmızı ve siyah kalem görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalem görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek mutsuz ve üzgün olacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı renkli kalem görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevinçli haberlere yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek varlıklı kimse olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kalemler görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir