AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir istemek

Kahve falında incir istemek

Kahve falında incir istemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında incir istemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında incir istemek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir bahçesi görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir üzüm yemek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek itibar kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsimsiz incir yemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında dalından incir toplamak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil incir yemek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir