AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilahi işitmek

Kahve falında ilahi işitmek

Kahve falında ilahi işitmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, helal ekmek yiyeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilahi işitmek gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında ilahi işitmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, refahının ve varlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ilahi söylediğini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini ilahi söylerken görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ilahi okumak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Kahve falında arapça ilahi söylemek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilahi dinlediğini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında ilahi sesi duymak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça ilahi dinlemek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir