AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gümüş yüzük almak

Kahve falında birinden gümüş yüzük almak

Kahve falında birinden gümüş yüzük almak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek keyfe kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş yüzükler bulmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin elinde gümüş yüzük görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki gümüş yüzük görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir