AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gül aldığını görmek

Kahve falında birinden gül aldığını görmek

Kahve falında birinden gül aldığını görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gözyaşlarının dineceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sorunların artacağına delalet eder.

Kahve falında birinden gül aldığını gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden beyaz gül aldığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında pembe gül aldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden kırmızı gül aldığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül aldığını görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında birinden gül aldığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül aldığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir