AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül aldığını görmek

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, memur ise terfi edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül aldığını gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden beyaz gül aldığını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden gül aldığını görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kırmızı gül aldığını görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gül aldığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe gül aldığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül aldığını görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir