AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül aldığını görmek

Kahve falında gül aldığını görmek

Kahve falında gül aldığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül aldığını görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden beyaz gül aldığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinden kırmızı gül aldığını görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül aldığını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Kahve falında pembe gül aldığını görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, başka alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gül aldığını görmek varlık içinde yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir