AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ve ceviz görmek

Kahve falında fındık ve ceviz görmek

Kahve falında fındık ve ceviz görmek hastalığın biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gelirinin garanti olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ve ceviz gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında fındık ceviz görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık toplamak doğru yolu bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz ve fındık görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık ceviz yemek kadim dostlar edineceğine, sıkıntılarının geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz fındık yemek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve fındık yemek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir