AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ters giden durumların düzeleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yakın akrabayla evlenmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Kahve falında yakın akraba görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yakın akrabaları görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş yakın akraba görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir