AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden elma istemek

Kahve falında birinden elma istemek

Kahve falında birinden elma istemek zorlukları atlatacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden elma istemek gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında birinden elma istemek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmada kurtçuk görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulur.

Kahve falında portakal elma muz görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında cürük elma yemek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağında elma görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet eder.

Kahve falında elma koparmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta elma toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Kahve falında suda elma görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir