AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmada kurtçuk görmek

Kahve falında elmada kurtçuk görmek

Kahve falında elmada kurtçuk görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Kahve falında elmada kurtçuk gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında beyaz elma kurdu görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu elma görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma içinde kurt görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, verimin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elma kurt görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış elma görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında elmada kurt görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma kurdu yemek işini en iyi şekilde yapacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yeşil elma görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir