AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma almak

Kahve falında dondurma almak

Kahve falında dondurma almak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kendisini iyi hissedeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında dondurma almak gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Kahve falında dondurmacıdan dondurma almak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyveli dondurma görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok dondurma yemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde dondurma görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk dondurma görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dondurma görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında dondurmalar görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında meyveli dondurma yemek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir