AnaSayfa / Genel / Kahve falında borcunu istemek

Kahve falında borcunu istemek

Kahve falında borcunu istemek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kısa sürede başarısının artacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kafasının karışacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında borcunu istemek gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında arkadaştan borç istemek şansın önünün kesileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında borç istemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden borç istemek sıkıntılarını çözeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin borç istediğini görmek birikmiş parasının olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında borcunu istemek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında birinden borç para istemek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden borç istemek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine borcun olduğunu görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir