AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç istemek

Kahve falında borç istemek

Kahve falında borç istemek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, endişelerinden kurtulacağına, enerjisini toplayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında borç istemek gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında birinden borç para istemek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaştan borç istemek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden borç istemek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında borcunu istemek masabaşı bir işe girileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden borç istemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında borç istemek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin borç istediğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Kahve falında banka borcu görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir