AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ayna aldığını görmek

Kahve falında birinden ayna aldığını görmek

Kahve falında birinden ayna aldığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden ayna aldığını gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında ayna aldığını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ayna satın aldığını görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinden ayna aldığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna hediye edildiğini görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak ayna görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalettir.

Kahve falında aynada sevdiğini görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini farklı görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık ayna almak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir