AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın kolye vermek

Kahve falında birine altın kolye vermek

Kahve falında birine altın kolye vermek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine altın kolye vermek gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında altın yonca kolye görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kolye kırmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye görmek büyük paralar kazanılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında altın kolye satmak sıkıntı çekeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış altın kolye görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine altın kolye almak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir