AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle tartıştığını görmek

Kahve falında birileriyle tartıştığını görmek

Kahve falında birileriyle tartıştığını görmek kazancın çoğalacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birileriyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında tartışan birilerini görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileriyle tartıştığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, düzenin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birilerini tartışırken görmek mesleğinde atılım yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinle tartıştığını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız tartışması görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir