AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında birileriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında birileriyle kavga ettiğini görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, iş değişikliğine gidileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yüklü siparişler alacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birilerinin kavga ettiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Kahve falında birileriyle kavga ettiğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerin kavga ettiğini görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birileriyle kavga etmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında birilerine yardım ettiğini görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir