AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden birilerini kovmak

Kahve falında evden birilerini kovmak

Kahve falında evden birilerini kovmak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi gücünün yerine geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden birilerini kovmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Kahve falında evden birilerini kovmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini evden kovmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini kovmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında evden kovmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini evden kovmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, borcunun da hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında komşunu evden kovmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği evden kovmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir