AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını kovmak

Kahve falında düşmanını kovmak

Kahve falında düşmanını kovmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını kovmak gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında düşman kovmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını kovmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı kovmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında birini evinden kovmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında evden birini kovmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kovduğunu görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı kovmak savurgan bir hayat yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıdan kovmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir