AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini izlemek

Kahve falında birilerini izlemek

Kahve falında birilerini izlemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini izlemek gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında birilerini izlemek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakları izlemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında yangını izlemek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uyuyan birini izlemek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında halay izlemek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir