AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine yardım etmek

Kahve falında birilerine yardım etmek

Kahve falında birilerine yardım etmek gülmeye hasret kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında birilerine yardım etmek gördüyseniz:

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında birilerinden yardım istemek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birilerine yardım etmek daha çok dünya malı edineceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerine yardım ettiğini görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında birilerini mutlu görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birileri tarafından yıkanmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında birilerine bağırmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinin ilişkiye girdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kimseden korkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir