AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileri tarafından yıkanmak

Kahve falında birileri tarafından yıkanmak

Kahve falında birileri tarafından yıkanmak yokluk nedir bilmeyeceğine, başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından yıkanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırılmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında birileri tarafından kovalandığını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından dövülmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından korunmak verimin her geçen gün artacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birileri tarafından yıkanmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir