AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini öpmek

Kahve falında birilerini öpmek

Kahve falında birilerini öpmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kazançta zarar edeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerini öpmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında birilerinin elini öpmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini öpmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birilerini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek evleneceğinize, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında birilerini yıkamak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerini kaçırmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileri tarafından aranmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerine bağırmak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, gelirinin azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir