AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu ve gelinini görmek

Kahve falında oğlunu ve gelinini görmek

Kahve falında oğlunu ve gelinini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, istediği oranda da eğleneceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu ve gelinini gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Kahve falında oğlunu ve gelinini görmek sağlığının geri geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gelin ve güvey görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın gelin olduğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Kahve falında çok güzel gelin olduğunu görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel bir gelin olmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında amca gelini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir