AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından aldatılmak

Kahve falında biri tarafından aldatılmak

Kahve falında biri tarafından aldatılmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak dertlerine derman arayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak çok iyi bir kariyer edineceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eş tarafından aldatıldığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Kahve falında eşi tarafından aldatıldığını duymak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliniz tarafından aldatılmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından aldatılmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir