AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri için süslenmek

Kahve falında biri için süslenmek

Kahve falında biri için süslenmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, borçları varsa ödeyeceğine, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Kahve falında biri için süslenmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında çok süs balığı görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah süs köpeği görmek hak yolundan ayrılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında süs çiçekleri görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına inanılır.

Kahve falında düğünde süslenmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs gemi görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında süs görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında süslenmiş görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir