AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs görmek

Kahve falında süs görmek

Kahve falında süs görmek asil kimselerden çıkacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında süs gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında süslenmiş koç görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt süsü görmek kazancını çoğaltacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet eder.

Kahve falında süs yapmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında süs görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz süs balığı görmek dertlerin sona ereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında süsleme görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslenmiş deve görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir