AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla polis görmek

Kahve falında birden fazla polis görmek

Kahve falında birden fazla polis görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla polis gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birden fazla polis görmek sağlığının kötüye gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla yol görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla diş görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kalem görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla hortum görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla oda görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir