AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla asker görmek

Kahve falında birden fazla asker görmek

Kahve falında birden fazla asker görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, memur ise terfi edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla asker gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Kahve falında birden fazla asker görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kalp kırmaya inanılır.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak kendisine şifa olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla inek görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla çanta görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla böcek görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir